Laitetaanpas tähän ketju, josta löytyy helpommin ruoanvalmistusohjeita kuin sinne tänne ripotelluista viesteistä. Koska kaali on hyvää ja erityisen hyvää on varhaiskaali, niin aloitetaan kaalilla.
Leikkaa tai koverra kaalista kanta ja keitä kaalia noin 10 minuuttia kasvisliemessä. Irrota sitten varovasti kaalista lehdet uloimmista kehdistä alkaen, ja levitä lehdet työtasolle tai leikkulaudalle. Raasta kaalin keskelle tuoretta inkivääriä ja leikkaa mukaan soivaksi katsomasi määrä tuoretta chiliä. Laita päällimmäiseksi voinokareita ja kääri kaalinlehde tiiviiksi ohuiksi rulliksi. Laita kääryleet sitten uunivuokaan ja lisää kääryleiden päälle voinokareita ja hiukan siirappia. Paista kääryleitä uunissa 225:n asteen lämmössä niin kauan, että ne ovat pinnalta hienosti ruskistuneet jopa tummanpuhuviksi.
Valmiita kääryleitä voit tarjota sellaisenaan esimerkiksi riisin, ohrasuurimoiden, perunoiden tai perunamuusin kanssa tai sitten jonkin muun ruoan lisäkkeenä.