Periferia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Periferia

Kansainvälinen foorumi/ Rahvusvaheline foorum/ Internationellt forum

PääsivuPääsivu  GalleriaGalleria  Latest imagesLatest images  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Tervetuloa!/Teretulemast!/Välkommen!

Siirry alas 
+18
nosjehn22
aliel
Viire
krobbe
pikkuMYY
mirjamarja
ich
faari
Olivia
MdK
Klassmormor
Frederiikka
Piret
Agnes
Tauno Taunola
Sadeca
Urpo
Alma
22 posters
Siirry sivulle : Edellinen  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Seuraava
KirjoittajaViesti
Vieraili
Vierailija

Tervetuloa!/Teretulemast!/Välkommen! - Sivu 6 Empty
ViestiAihe: Vs: Tervetuloa!/Teretulemast!/Välkommen!   Tervetuloa!/Teretulemast!/Välkommen! - Sivu 6 EmptyTi Joulu 22, 2009 11:10 pm

.

Viimeinen muokkaaja, vieras pvm Pe Maalis 02, 2012 10:22 pm, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Urpo

Urpo

Viestien lukumäärä : 3709

ViestiAihe: Vs: Tervetuloa!/Teretulemast!/Välkommen!   Tervetuloa!/Teretulemast!/Välkommen! - Sivu 6 EmptyTi Joulu 22, 2009 11:22 pm

Juuri niin, kuten Ramo kirjoitti ja lisäksi vielä oikein hyvää joulua eevav.
Alma

Alma

Viestien lukumäärä : 3272

ViestiAihe: Vs: Tervetuloa!/Teretulemast!/Välkommen!   Tervetuloa!/Teretulemast!/Välkommen! - Sivu 6 EmptyKe Joulu 23, 2009 8:05 am

Tervetuloa Periferiaan, eevav!
Agnes

Agnes

Viestien lukumäärä : 869
Ikä : 59

ViestiAihe: Vs: Tervetuloa!/Teretulemast!/Välkommen!   Tervetuloa!/Teretulemast!/Välkommen! - Sivu 6 EmptyKe Joulu 23, 2009 9:07 am

Tere tulemast meie Periferiasse uus liige, Eevav!

santa
Olivia

Olivia

Viestien lukumäärä : 246

ViestiAihe: Vs: Tervetuloa!/Teretulemast!/Välkommen!   Tervetuloa!/Teretulemast!/Välkommen! - Sivu 6 EmptyKe Joulu 23, 2009 10:22 am

...kuin myös minunkin puolestani, ollos tervetullut Eevav Tervetuloa!/Teretulemast!/Välkommen! - Sivu 6 Icon_biggrin !
Alma

Alma

ViestiAihe: Vs: Tervetuloa!/Teretulemast!/Välkommen!   Tervetuloa!/Teretulemast!/Välkommen! - Sivu 6 EmptyMa Helmi 01, 2010 11:56 am

Oled teretulnud, Alfred! Olet tervetullut, Alfred!
Urpo

Urpo

ViestiAihe: Vs: Tervetuloa!/Teretulemast!/Välkommen!   Tervetuloa!/Teretulemast!/Välkommen! - Sivu 6 EmptyMa Helmi 01, 2010 12:25 pm

Tervetuloa foorumille Alfred, tunne endast koduseks!
Agnes

Agnes

ViestiAihe: Vs: Tervetuloa!/Teretulemast!/Välkommen!   Tervetuloa!/Teretulemast!/Välkommen! - Sivu 6 EmptyMa Helmi 01, 2010 12:31 pm

Tere tulemast Alfred meie Periferiasse! Ühinen Urpo sooviga - tunne siin end kui kodus! sunny flower
Vieraili
Vierailija

ViestiAihe: Vs: Tervetuloa!/Teretulemast!/Välkommen!   Tervetuloa!/Teretulemast!/Välkommen! - Sivu 6 EmptyMa Helmi 01, 2010 8:01 pm

.

Alma

Alma

ViestiAihe: Vs: Tervetuloa!/Teretulemast!/Välkommen!   Tervetuloa!/Teretulemast!/Välkommen! - Sivu 6 EmptyPe Helmi 19, 2010 11:26 pm

Tervetuloa, pikkuMYY! flower
Agnes

Agnes

ViestiAihe: Vs: Tervetuloa!/Teretulemast!/Välkommen!   Tervetuloa!/Teretulemast!/Välkommen! - Sivu 6 EmptyPe Helmi 19, 2010 11:44 pm

Tere tulemast pikkuMYY! Tunne end siin kui Muumimaal! flower
Urpo

Urpo

ViestiAihe: Vs: Tervetuloa!/Teretulemast!/Välkommen!   Tervetuloa!/Teretulemast!/Välkommen! - Sivu 6 EmptyLa Helmi 20, 2010 12:08 am

Jah, pikkuMYY, teretulemast kotiutumaan Periferiaan!
Alma

Alma

ViestiAihe: Vs: Tervetuloa!/Teretulemast!/Välkommen!   Tervetuloa!/Teretulemast!/Välkommen! - Sivu 6 EmptyLa Helmi 20, 2010 11:39 am

Hej på dig, Hjördis, välkommen till Periferia!
Vieraili
Vierailija

ViestiAihe: Vs: Tervetuloa!/Teretulemast!/Välkommen!   Tervetuloa!/Teretulemast!/Välkommen! - Sivu 6 EmptyLa Helmi 20, 2010 2:23 pm

.

Klassmormor

Klassmormor

Viestien lukumäärä : 449

ViestiAihe: tervetuloa...   Tervetuloa!/Teretulemast!/Välkommen! - Sivu 6 EmptySu Helmi 21, 2010 9:46 am

Tervetuloa myös minunkin puolestani uudet jäsenet.

Välkommen nya medlemmar!

cheers
Olivia

Olivia

Viestien lukumäärä : 246

ViestiAihe: Vs: Tervetuloa!/Teretulemast!/Välkommen!   Tervetuloa!/Teretulemast!/Välkommen! - Sivu 6 EmptySu Helmi 21, 2010 2:10 pm

Samat sanat, tervetuloa cheers !
Agnes

Agnes

ViestiAihe: Vs: Tervetuloa!/Teretulemast!/Välkommen!   Tervetuloa!/Teretulemast!/Välkommen! - Sivu 6 EmptySu Helmi 21, 2010 4:44 pm

Tere tulemast Hjördis! sunny
pikkuMYY

pikkuMYY

Viestien lukumäärä : 108

ViestiAihe: Vs: Tervetuloa!/Teretulemast!/Välkommen!   Tervetuloa!/Teretulemast!/Välkommen! - Sivu 6 EmptyLa Maalis 06, 2010 10:59 pm

Kallid Periferialased!
Mul on ääretult hea meel, et olete mind nii sõbralikult eneste hulka vastu võtnud!
Teie lahkel loal kirjutan eesti keeles, kuna tulen Teie hulka Soomelahe lõunakaldalt ja see on minu emakeel. Soome keel oleks kindlasti pisut viisakam ja ka kõigile arusaadav, kuid esialgu proovin hoida pisut madalamat profiili ega hakka oma kasinat keeleoskust demonstreerima.
Kuna see on minu esimene foorumi-kogemus, siis lubage mul siin pisut harjuda ja natuke ringi vaadata, sest teil on siin nii palju asjalikke kirjutajaid ja veel rohkem huvitavaid teemasid.
Kuid tunnen juba praegu - ega siin kaua vist vaiki olla ei saa - juba kipun lobisema.
Päikest Teile kõigile ja kaunist peagi saabuvat kevadet sunny
Tauno Taunola

Tauno Taunola

Viestien lukumäärä : 1044

ViestiAihe: Vs: Tervetuloa!/Teretulemast!/Välkommen!   Tervetuloa!/Teretulemast!/Välkommen! - Sivu 6 EmptySu Maalis 07, 2010 11:05 am

Tere Pikku MYY!

Meeldiv et sa oled meie foorumil. Ma lootan et sa kirjutad rohkem, ma tahan et meil on enam eestlast vestlust. Ma ise ei oska palju eesti keelt, kõig sees ma oskan ma olen õppinud seel foorumil, Agnes on minu õpetaja nro 1, Alma, Urpo ja Ramo assisteerab Agnest.
Lootan et aga sa luged minu eestlased kirjutused ja öeldat kus ma kirjutan halb eesti keelt. Ma üritan kirjutada eestlast päiviki, aga ma ei jõuda nii palju kui ma tahan. Ma olen aga laiskloom...

Eestlane päivik:

https://periferia1.palstani.com/kielet-ja-kansat-keeled-ja-rahvused-sprak-och-folk-f10/eestlane-paivik-t103.htm
Agnes

Agnes

ViestiAihe: Vs: Tervetuloa!/Teretulemast!/Välkommen!   Tervetuloa!/Teretulemast!/Välkommen! - Sivu 6 EmptyMa Maalis 08, 2010 7:14 am

Tore pikkuMYY, et oled leidnud meie foorumi, meie soomlastest sõbrad siin just ootavadki, et kirjutaksime eesti keeles. Vaata ja loe siin rahulikult ja oled igati teretulnud sõna kaasa ütlema ja mul on hea meel ka, et saan ehk koos sinuga "lihvida" ka siinsete mitte-eestlaste eesti keele oskust. Very Happy
pikkuMYY

pikkuMYY

ViestiAihe: Vs: Tervetuloa!/Teretulemast!/Välkommen!   Tervetuloa!/Teretulemast!/Välkommen! - Sivu 6 EmptyTi Maalis 09, 2010 10:37 pm

Mul on tõsiselt hea meel, et osutusin nii usaldusväärseks kirjasõbraks ja sain kutse liituda selle mõnusa foorumi-seltskonnaga.
Tahan siin aktiivselt kaasa lüüa ja loodan, et eesti keele õppijad ja muidugi ka õpetajad minu peale väga kurjaks ei saa Laughing Proovin olla mitte väga range ja kuri. Aga tegelikult tunnen suurt austust ja lugupidamist inimeste vastu, kes nii sügavalt huvituvad võõrast kultuurist, et on otsustanud iseseisvalt ka selle keele ära õppida.
Küll on hea, et ma Teid rääkimas ei kuule, sest mudu heldiks mu süda kohe ja kurjast "õpetajast" saab lihtsalt hea kuulaja, kellel pole südant vestluskaaslast parandamise pärast katkestada Wink
Tahan igati Agnesele toeks ja abiks olla, kui ta seda vaid soovib.
Kuid Tauno - Sa oled väga kaugel Laiskloomast - Sa oled tubli ja Agnes koos oma usinate assistentidega on olnud Sulle heaks õpetajaks.
Luban, et võtan nüüd aega ja loen hoolega Tauno kirjutatud "Eestlase päevikut" Very Happy
Seniks päikest sunny
Vieraili
Vierailija

ViestiAihe: Vs: Tervetuloa!/Teretulemast!/Välkommen!   Tervetuloa!/Teretulemast!/Välkommen! - Sivu 6 EmptyPe Huhti 09, 2010 7:54 pm

Teretulemast uus kasutaja miskurat foorumile. Smile
pikkuMYY

pikkuMYY

ViestiAihe: Vs: Tervetuloa!/Teretulemast!/Välkommen!   Tervetuloa!/Teretulemast!/Välkommen! - Sivu 6 EmptyLa Huhti 10, 2010 8:33 am

Tere tulemast miskurat minugi poolt bounce ja tore, et oled leidnud tee siia meeldivasse seltskonda cheers
Urpo

Urpo

ViestiAihe: Vs: Tervetuloa!/Teretulemast!/Välkommen!   Tervetuloa!/Teretulemast!/Välkommen! - Sivu 6 EmptySu Toukokuu 30, 2010 9:38 pm

Teretulemast Manna ja Tuomas Periferiasse! Käykää peremmälle ja asettukaa taloiksi.
Sadeca

Sadeca

Viestien lukumäärä : 2488

ViestiAihe: Vs: Tervetuloa!/Teretulemast!/Välkommen!   Tervetuloa!/Teretulemast!/Välkommen! - Sivu 6 EmptySu Toukokuu 30, 2010 9:54 pm

Tervetuloa Manna ja Tuomas ja kaikki heitäkin aiemmin tulleet uudet jäsenet! cheers
Sponsored content

ViestiAihe: Vs: Tervetuloa!/Teretulemast!/Välkommen!   Tervetuloa!/Teretulemast!/Välkommen! - Sivu 6 Empty

Tervetuloa!/Teretulemast!/Välkommen!
Takaisin alkuun 
Sivu 6 / 12Siirry sivulle : Edellinen  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Seuraava

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Periferia :: Tervetuloa Periferiaan/ Teretulemast Periferiasse/ Välkommen till Periferia :: Tervetuloa/Teretulemast/Välkommen-
Siirry: