Viestien lukumäärä : 869 Join date : 29.05.2009 Ikä : 59 Paikkakunta : Tallinn
Aihe: Vs: Musiikkilinkkejä ja muuta keskustelua musiikista Ke Helmi 03, 2010 8:40 pm
Minu meelest ei ole tal üldse naisehääl, kuidas nii Alma? Näiteks Jamppa Tuomist, kui esimest korda kuulsin, pidasin teda naislauljaks, suur oli üllatus, kui öeldi, et ta on mees https://www.youtube.com/watch?v=jJr47yGz7yk&feature=related
Ja seda, et "pikkutytöt" temast peavad, ei ole mingi näitaja. Meie pikkutyttöde lemmik on Tanel Padar, kes nagu aru olen saanud sulle väga meeldib, aga mulle peale ei lähe üldse. Need Antti Tuisku laulud on aga ilusa meloodiaga ja pole häälelgi viga. Mis puutub BeeGeesse, siis minu puhul täielik OUT see kiljumine seal vahepeal. Head rahulikud lood on mõnusad vaid kuulata.
Alma
Viestien lukumäärä : 3272 Join date : 29.05.2009 Paikkakunta : Suomi
Aihe: Vs: Musiikkilinkkejä ja muuta keskustelua musiikista Ke Helmi 03, 2010 11:13 pm
Agnes kirjoitti:
Minu meelest ei ole tal üldse naisehääl, kuidas nii Alma? Näiteks Jamppa Tuomist, kui esimest korda kuulsin, pidasin teda naislauljaks, suur oli üllatus, kui öeldi, et ta on mees https://www.youtube.com/watch?v=jJr47yGz7yk&feature=related
Ja seda, et "pikkutytöt" temast peavad, ei ole mingi näitaja. Meie pikkutyttöde lemmik on Tanel Padar, kes nagu aru olen saanud sulle väga meeldib, aga mulle peale ei lähe üldse. Need Antti Tuisku laulud on aga ilusa meloodiaga ja pole häälelgi viga. Mis puutub BeeGeesse, siis minu puhul täielik OUT see kiljumine seal vahepeal. Head rahulikud lood on mõnusad vaid kuulata.
Siis mitä? Ei se mikään loukkaus ollut, että Antti on lähinnä pikkutyttöjen suosikki. Kysyit onko hän suosittu, ja vastasin siihen. Mitä Tanel Padariin tulee, en ihmettele yhtään sitä miksi pikkutytötkin hänestä pitävät. Antin yleisössä taas ei aikuisväestöä juurikaan ole. (Toki useat äidit niitä tyttäriään Antin keikoille kuljettelevat). Vielä muutama vuosi sitten Antti Tuisku oli "ilmiö", ja erittäin suosittu. Hän on sitä edelleenkin, jos tällaisten pienehköjen kansallisten markkinoiden kautta mittaa, mutta suosio on ollut laskusuunnassa.
Agnes
Aihe: Vs: Musiikkilinkkejä ja muuta keskustelua musiikista To Helmi 04, 2010 1:52 pm
No enhän minä loukkannutkin vain siis olen minä ainoa aikuinen, joka hänestä pitää.
Urpo
Viestien lukumäärä : 3709 Join date : 29.05.2009
Aihe: Vs: Musiikkilinkkejä ja muuta keskustelua musiikista Ma Helmi 08, 2010 3:30 pm
Vieraili Vierailija
Aihe: Vs: Musiikkilinkkejä ja muuta keskustelua musiikista Su Helmi 14, 2010 11:56 am
Aihe: Vs: Musiikkilinkkejä ja muuta keskustelua musiikista Su Helmi 14, 2010 10:23 pm
Alma
Aihe: Vs: Musiikkilinkkejä ja muuta keskustelua musiikista Ke Huhti 14, 2010 8:56 am
Väike armaan musiikkimaku alkaa kehittyä, suosikkeina hänellä on tällä hetkellä irkkubiisit. Hän nousee seisomaan sylissäni ja hyppii musiikin tahtiin varsin vinkeästi. Jopa Riverdance näyttäisi onnistuvan, vaikka hän näyttääkin iloisesti juopuneelta seilorilta.
Urpo
Aihe: Vs: Musiikkilinkkejä ja muuta keskustelua musiikista Ma Huhti 19, 2010 11:37 am
Mustarastaat lauleskelevat jo iltaisin ja anivarhain aamuisin ja niin laulaa Paul Mc Cartneykin:
Urpo
Aihe: Vs: Musiikkilinkkejä ja muuta keskustelua musiikista Ma Toukokuu 31, 2010 10:33 am
Aihe: Vs: Musiikkilinkkejä ja muuta keskustelua musiikista Ma Elo 16, 2010 7:27 am
Toivottavasti en ole vielä laittanut tätä kappaletta foorumiin. Kuitenkin tässä on yksi kauneimpia ja parhaita kappaleita, joita Suomen Euroviisukarsinnoissa on ollu. Harmi, että Rikin laulut on nyt laulettu.. olikohan kurkkusyövän vuoksi?
Tauno Taunola
Viestien lukumäärä : 1044 Join date : 29.05.2009 Paikkakunta : Norrköping Rootsi
Aihe: Vs: Musiikkilinkkejä ja muuta keskustelua musiikista Ma Elo 16, 2010 12:17 pm
Onko Riki Sorsa kuollut? En tiennytkään, kun ei päivittäin tule luettua suomalaisia lehtiä.
Urpo
Aihe: Vs: Musiikkilinkkejä ja muuta keskustelua musiikista Ma Elo 16, 2010 12:43 pm
En minäkään ole kuullut, että hän olisi kuollut, mutta kurkkusyöpä hänellä oli. Kurkkusyövästä mies on parantunut, mutta laulaminen ei enää oikein onnistu. Minulla on itse miehestä ikäviä kokemuksia.
Alma
Aihe: Vs: Musiikkilinkkejä ja muuta keskustelua musiikista Ma Elo 16, 2010 10:20 pm
Eijeiii.. ei ta surnud ole, ta vaid ei laula enam. Asi on nii nagu Urpo ütles, haigus viis Riki hääle.
Agnes
Aihe: Vs: Musiikkilinkkejä ja muuta keskustelua musiikista Ma Elo 16, 2010 11:12 pm
Mina ajasin segamini ühe teise lauljaga, kes küll surnud, mäletan ta laulis ühte soome eurovisiooni laulu "Hengaillaan", mis ta nimi oligi? Käisin suvel Kotka meripäevadel ja seal terrassi-karaoke baarides lauldi eriti seda laulu, ka mina ümisesin kaasa! Nii, Kirka oli ta nimi, aga tema vist juurtelt sealt Venemaa poolelt?
Urpo
Aihe: Vs: Musiikkilinkkejä ja muuta keskustelua musiikista Ma Elo 16, 2010 11:26 pm
Kirka (Kirill) Babitsini isa perekond põgenes Soome Vene revolutsiooni. Jah, Kirka on surnud ja mina juhtusin tööl olema ta mälestusaktuses.
aliel
Viestien lukumäärä : 1247 Join date : 18.08.2010
Aihe: Vs: Musiikkilinkkejä ja muuta keskustelua musiikista Ke Elo 18, 2010 7:03 pm
Teille vieraat ja tuntemattomat. Ja kaikille muillekin. Puhutaan enemmän myöhemmin. Nyt vain laulu.
Agnes
Aihe: Vs: Musiikkilinkkejä ja muuta keskustelua musiikista To Elo 19, 2010 9:55 pm
Kuigi suvi hakkab lõpumärke näitama, õhtud-ööd on jahedad ja augustiööd sumedad, tahaks siia panna ühe kena armsa loo Laura esituses "Südasuve rohtunud teed", väike mõtlik meloodia selle suve tõelisest SUVEST. https://www.youtube.com/watch?v=Ttdv4T-xZf8&feature=related
Urpo
Aihe: Vs: Musiikkilinkkejä ja muuta keskustelua musiikista Pe Elo 20, 2010 8:53 am
Jukka Tolonen suomen suvessa 1978
pikkuMYY
Viestien lukumäärä : 108 Join date : 19.02.2010 Paikkakunta : Tallinn
Aihe: Vs: Musiikkilinkkejä ja muuta keskustelua musiikista Pe Elo 20, 2010 1:35 pm
Üks õige vahva rock-lugu, mis sobib suurepäraselt ka tänasesse päeva
Aihe: Vs: Musiikkilinkkejä ja muuta keskustelua musiikista La Elo 21, 2010 11:05 am
Täna sain ühel ilusal Tätte laulul jälle "sabast kinni" See lindistus 19. augusti Lauluväljaku kontserilt. Tättel oli üle eesti tuur kokku umbes kümmekond kontserti - ja kõik olid üle-müüdud! Tallinna kontsert tehti Pirita kloostri varaemetes ja sinna kõik soovijad ei pääsenudki ( pileteid müüdi, aga varemed jäid kitsaks) ja siis tehti lisakontsert Lauluväljakul - ja uskumatu!!! 10 000 inimest
Aihe: Vs: Musiikkilinkkejä ja muuta keskustelua musiikista La Elo 21, 2010 9:17 pm
Kas pikkuMyy ise ka käisid seal kontserdil? Minul oli tõsine plaan sinna Lauluväljakule minna, aga kui hakkasin mõtlema, kuidas suure laululava all kõrval keegi ajab kõva häälega juttu, tene krõbistab krõpsupakiga ja kolmas luristab ja plõksutab õllepurgiga, siis sellisest kontsertelamusest ma küll midagi ei pea Jaan Tätte laulud on niivõrd hingelised ja südamesse minevad, et teda tahaks kuulata siis kas ainult omaette olles või tõesti kuskil väiksemas looduslikus kohas, kus saad temaga väikse silmsidegi või vähemalt tunnet, et ta esitab laule sinule! Niisiis loobusin sellest kontserdist ja jään igatsusega ootama tema uusi laule, kui ta Suurelt ümbermaailmareisilt tagasi tuleb kahe aasta pärast
Agnes
Aihe: Vs: Musiikkilinkkejä ja muuta keskustelua musiikista La Elo 21, 2010 9:29 pm
Jätkuks veel sellesama laulu youtube´i versioon, kus sõnad ka...
Aihe: Vs: Musiikkilinkkejä ja muuta keskustelua musiikista La Elo 21, 2010 10:34 pm
Alkuperäiskansan musiikkia:
pikkuMYY
Aihe: Vs: Musiikkilinkkejä ja muuta keskustelua musiikista Su Elo 22, 2010 9:26 am
Lauluväljakul ei käinud. Ja nüüd on küll heameel, et otsustasin seekord Tättet kuulama sõita Haapsallu. Tavaliselt väldin sellistel puhkudel Tallinna kontserte ja proovin natuke kaugemale sõita - näiteks kasvõi Raplasse. Kuid seekordne Rapla kontsert oli tõeline looduskatastroof - kohutav äikesetorm. Haapsalus oli aga kõik lausa suurepärane - isegi ruumi jätkus, kuigi nii palju rahvast pole piiskopilinnusesse varem mahtumas näinud. Kuna jõudsime varakult kohale, saime nautida kaunist ilma ja leida ka kuulamiseks-vaatamiseks hea koha, laotada maha teki ja nautida seda kõike MÕNUGA
Siia lisan aga veel ühe oma Tätte-lemmikutest - "Hülge viga" . Kuulsin seda esmakordselt mõne aasta eest, kui käisn järjekordsetel Varbola maalinnas korraldatud puupäevadel. Ja see oli nii südamlik ja armas ja sobis suurepäraselt selle maheda augustiõhtu ja ümbrusega